counter create hit

مطالب مرتبط:
سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی سوپ ...

میت لوف فنجانی

میت لوف فنجانی

میت لوف فنجانی سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از ...

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه, مدت زمان نگهداری از سالاد الویه نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه در این مطلب از ابرتازه ها نکت ...

شومر: مذاکره با ترامپ مثل «مذاکره با ژله» است!

خبرگزاری مهر: به نقل از پایگاه خبری هیل، سناتور «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا روز شنبه با انتقاد شدید از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا را یک «مذاکره کننده غیرقابل اعتماد و متزلزل» خواند.شومر در واکنش به عدم موفقیت کنگره آمریکا در د ...

مذاکره با ترامپ مثل «مذاکره با ژله» است!

مذاکره با ترامپ مثل «مذاکره با ژله» است!

رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا با انتقاد از رئیس جمهور این کشور، او را «مذاکره کننده ای غیرقابل اعتماد و متزلزل» خواند و مذاکره با ترامپ را مثل «مذاکره با ژله» دانست! به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری هیل، سناتور ...

فیلم: طرز تهیه سالاد گلابی و لبو

فیلم: طرز تهیه سالاد گلابی و لبو

برترین ها: در این ویدیو یک نوع سالاد متفاوت و خوشمزه را آموزش میدهیم که احتمالا تا به حال درست نکرده اید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه خوراک زبان یکی از لذیذ ترین غذاهای گوشتی

به جرات میشه گفت برای اون دسته که طرفدار گوشت و انواع غذاهای گوشتی هستن،خوراک زبان یکی از لذیذ ترین غذ اهاست. گوشت زبان به خاطر بافت لطیف و نرمی که داره طرفدارهای زیادی داره و فقط کافیه درست طبخ بشه تا خوشبو و لذیذ هم بشه. در این مطلب طرز تهیه یه خوراک زبان ...

آشپزی رنگی – گلابی دارچینی

آشپزی رنگی – گلابی دارچینی

از عطر و طعم فوق العاده گلابی که بگذریم، میدونین چقد برای بدن مفید هست؟ از اون جایی که منبع غنی ای از ویتامین سی هست و خیلی هم آبداره میتونه کلی برای طراوت و شادابی پوست مفید باشه. برای دستگاه گوارش کلی فایده دا ...

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

زمان آمادگی: 20 دقیقه زمان پخت: 11 دقیقه ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

روش کیک پختن رو همه میدونن، حتی میتونید یک پورد کیک آماده تهیه کنید و یک نتیجه خوشمزه داشته باشید. اما همین کیک های ساده با کمی خلاقیت میتونن ظاهر هیجان انگیزی پیدا کنند. میتونید این تولد یکی از مناسبت هایی هست که ه ...

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

ادویه های هندی, خواص ادویه های هندی, خاصیت انواع ادویه ادویه های هندی, خواص ادویه های هندیدر این مطلب از ابرتازه ها شما را با ادویه های ه ...

مرغ شکم پر اتاق + نحوه تهیه مرغ شکم پر با خوشمزه شمالی و در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر اتاق + نحوه تهیه مرغ شکم پر با خوشمزه شمالی و در فر مرغ شکم پر دستور مرغ شکم پر, اتاق آموزش مرغ شکم پر, خوشمزه و شمال تهیه مرغ شکم پر در فر, دستور پخت مرغ شکم پر با انار, آموزش مرغ شکم پر در قابلمه در این مقاله ما می رویم به چگونه به آماده خوشمزه غذا های سنتی در شمال کشور, پخت و پز به شما خواهد آموخت که در مورد .     مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ شکم پر   مرغ ( متوسط) 1 x پیاز (درشت) 1 x زرد چوبه 3 قاشق غذاخوری دارچین 5/1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم روغن زیتون نصف لیوان گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری آلو ریز شده 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری رب انار 2 قاشق غذاخوری زرشک 1 قاشق غذاخوری کشمش                 1 قاشق غذاخوری آبلیموی بقاء به مقدار لازم سبزیجات معطر 250 گرم سبزیجات محلی مازندران 250 گرم     طرز تهیه مرغ شکم پر   لازم زم به ذکر می باشد که سبزیجات معطر شامل ،  گشنیز،  جعفری،  تره و سیر سبز می باشد که مقدار گشنیز و تره بیشتر از همه و نعنا و سیر سبز کمترینه و همچنین سبزیجات محلی مازندران نیز شامل : سرسم ( معادل فارسی سوسن عنبره) ، اوجی (پونه وحشی که در کنار رودخانه می روید)،زولنگ (معادل فارسی شش شاخ یا چوچاق) ، و اناریجه ( معادل فارسی دینارویه) می باشد . همانطور که همه ما می دانیم غذاهایی که در استان مازندران به صورت محلی پخت می شود یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها در بین شهر های کشور می باشد .   یکی از این غذای های خوشمزه و محبوب مرغ است که به صورت شکم پر تهیه شده باشد و اصطلاحاً به آن مرغِ شکم پر می گویند . در طرز تهیه این غذای خوشمزه در مرحله اول مرغ را به خوبی تمیز می کنیم و سپس آن را به خوبی می شوییم و با مقداری ادویه (نمک ، فلفل ، آب لیمو ترش و زعفران) آن را مزه دار می کنیم و به مدت دو ساعت اجازه می دهیم تا بماند . ماهیتابه را بر می داریم و درون آن مقداری روغن میریزیم و پیاز و سیر را که خرد کرده ایم درون روغن تفت می دهیم تا به خوبی نرم شوند .     در مرحله بعد باید سبزی معطر را به مواد اضافه کنید و آن را به خوبی تفت دهید تا سبزی سرخ شود و سپس رب انار ، رب گوجه فرنگی ، زعفران دم کرده ، زرشک و گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید و مقداری تقت دهید و سپس از روی حرارت بردارید ، سپس باید موادی که آماه کرده اید را درون شکم مرغ قرار دهید و به خوبی به وسیله دست تان آن را پخش نمایید تا حدی که تمام سطح داخلی مرغ به موادی که آماده کرده اید آغشته شود .   در مرحله بعد باید به وسیله نخ کوک یا هرنوع نخ ضخیم دیگری که در منزل دارید مرغ را جمع کنید ؛ برای اینکار باید ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و نخ را زیر استخوان سینه مرغ بپیچانید و بعد از آن دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ بکشید و ۲ مرتبه بچرخانید و گره بزنید . در این زمان نخ را بکشید تا مرغ به خوبی جمع شود . نخ هایی که اضاف آماده است را با قیچی بچینید .     حالا باید کره را به خوبی آب کرده و بعد به وسیله دست تان تمام سطح بیرونی مرغ را با کره آب شده بمالید . به یاد داشته باشید برای آبدار ماندن مرغ میتوانید زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز با کره به خوبی ماساژ دهید.در مرحله بعد و پس از اینکه مرغ تان آماده شد ، آن را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و ۲ لیوان آب داخل ظرف پیرکس یا سینی فر که آماده کرده اید بریزید .   در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید زیر مرغ را به وسیله سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و غیره به جای آب پر نمایید .در مرحله بعد و آخرین مرحله باید مرغ را درون فر قرار دهید و با فر را با دمای 180 رجه سانتی گراد روشن نمایید و بگذارید به مدت یک ساعت مرغ درون فر بماند تا به خوبی پخته و روی آن طلایی و خوش رنگ شود . بعد از گذشت این زمان نخ های اطراف مرغ را جدا نمایید و مرغ را درون ظرف بکشید و آن را سرو نمایید.   طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی