counter create hit

مطالب مرتبط:
آش لوبیا سبز

آش لوبیا سبز

دستوری از مجله هنر آشپزی 156 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه) طرز تهیه آش لوبیا سبز : در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با ...

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

وب سایت بدونیم: باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو  می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما این ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

۳۵ عکس که شاید شما رو به تزئین کیک علاقه مند کنند

روش کیک پختن رو همه میدونن، حتی میتونید یک پورد کیک آماده تهیه کنید و یک نتیجه خوشمزه داشته باشید. اما همین کیک های ساده با کمی خلاقیت میتونن ظاهر هیجان انگیزی پیدا کنند. میتونید این تولد یکی از مناسبت هایی هست که ه ...

کیک تولد لایه ای

کیک تولد لایه ای

کیک تولد در هر جشن تولدی مرکز توجه همه است. همه دوستان و آشنایان دور هم جمع شده اند و منتظر هستند شما کیک را بیاورید و با آن تولد را جشن بگیرید. درست است که خیلی ...

تغذیه برای نوزاد، هشت ماه دارد

تهیه غذاهای کمکی برای نوزادان از جمله دل مشغولی های مادران در دوران نوزادی به شمار می رود.بهترین غذاها برای کودک هشت ماههشاید تا به حال مطالب زیادی در مورد غذای کودک هشت ماهه شنیده اید. در اینجا به ده غذای کودک هشت ماهه اشاره می کنیم که ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

طرز تهیه میگو گریل

مواد لازم برای میگو گریل میگو (پاک شده) نیم کیلو کدو (خرد شده) 1عدد فلفل دلمه ای (خرد شده) 1عدد پیاز (ریز شده) 1عدد روغن 1چهارم پیمانه فلفل قرمز 1قاشق غذاخوری لیمو ترش 1عدد نمک به میزان لازم طرز تهیه میگو گریل  مایعی متشکل از روغن ، فلفل قرمز ...

خطر افزایش چربی خون در کودکان با مصرف فست فود و شیرینی

خطر افزایش چربی خون در کودکان با مصرف فست فود و شیرینی

یک فوق تخصص غدد و متابولیسم گفت: پرخوری،مصرف فست‌فود و شیرینی در کودکان می تواند آنها را با مشکل افزایش چربی خون مواجه کند و قرص‌های ضدبارداری و داروهای کورتونی نیز سبب افزایش چربی‌ می‌شود. به گزارش مهر ، سید محسن خوش نیت، با بیان اینکه ...

طرز تهیه سمنو برای عید 97 به همراه تزیین انواع سمنو برای سفره هفت سین

طرز تهیه سمنو برای عید 97 به همراه تزیین انواع سمنو برای سفره هفت سین

طرز تهیه سمنو برای عید 97 به همراه تزیین انواع سمنو برای سفره هفت سین طرز تهیه سمنو ...

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

وقتی یک غذا رو در فر درست می کنین هم مطمئنین به خوبی مغز پخت شده و هم روغن کمتری در درست کردنش استفاده شده. این بار بال مرغ رو به این شیوه طبخ می کنیم ، مطمئن باشین که کلی خوشمزه میشه. ...

طرز تهیه سوپ لپه

در این مطلب طرز تهیه سوپ لپه که سوپی مقوی است را آموزش می دهیم. مواد لازم برای سوپ لپه گوشت قرمز 2 عدد (گوشت استخوان دار گوسفند) فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزیجات به مقدار لازم سیر 1 حبه بزرگ (نصف شده) هویج 1 عدد بزرگ (خرد شده) تره فرن ...

شیرینی مربایی با طعم زردآلو

اگر شما هم از طرفداران شیرینی های مربایی هستید، امروز برای شما روش تهیه ی شیرینی مربایی با طعم زردآلو را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

طرز تهیه دسر خرمالو

اگر هوس خوردن یک دسر خوش رنگ و خوش طعم را کرده اید می توانید دسر خوشمزه خرمالو را تهیه کنید. مواد لازم برای دسر خرمالو شیر / 3 پیمانه شکر / 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری وانیل / 1/4 قاشق چایخوری خرمالو /  4-5 عدد بیسکوییت پتی پور / نصف بسته پو ...

طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم

در مطلب آشپزی امروز قراره غذایی راحت و خوش طعم رو با بادمجان تجربه کنیم. بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی داره. نوشته طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم اولین بار در آشپزی و شیرینی. پ ...

دستمزد بازیگران زن سینمای ایران چقدر است؟

دستمزد بازیگران زن سینمای ایران چقدر است؟

شاید باور نکنید ولی دستمزدهای زیادی که بازیگران زن ایرانی دریافت می کنند کمتر از فوتبالیست ها نیست.     1. پگاه آهنگرانی. بازیگر ۳۳ ساله برای هر فیلم ۱۲۰ میلیون تومان دستمزد می گیرد.      2. ساره بیات. او ۳۶ ساله است و برای هر فیلم حداقل ۱۲۰ م ...

سالاد برگر شام رژیمی لذیذ

سبزیجات از منابع بسیار غنی فیبر هستند و فیبر علاوه بر اینکه سیرتان می کند به دستگاه گوارش نیز کمک می کند عملکرد بهتری داشته باشد.

طرز تهیه ی املت فنجانی با مایکروفر

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک نوع املت فنجانی در مایکروفر آشنا کنیم. مدت زمان پخت این املت، پنج دقیقه است. شما می توانید این املت را در ماگ های سرامیکی یا فنجان های بزرگ، تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه ی این املت خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

مرغ شکم پر اتاق + نحوه تهیه مرغ شکم پر با خوشمزه شمالی و در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر اتاق + نحوه تهیه مرغ شکم پر با خوشمزه شمالی و در فر مرغ شکم پر دستور مرغ شکم پر, اتاق آموزش مرغ شکم پر, خوشمزه و شمال تهیه مرغ شکم پر در فر, دستور پخت مرغ شکم پر با انار, آموزش مرغ شکم پر در قابلمه در این مقاله ما می رویم به چگونه به آماده خوشمزه غذا های سنتی در شمال کشور, پخت و پز به شما خواهد آموخت که در مورد .     مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ شکم پر   مرغ ( متوسط) 1 x پیاز (درشت) 1 x زرد چوبه 3 قاشق غذاخوری دارچین 5/1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم روغن زیتون نصف لیوان گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری آلو ریز شده 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری رب انار 2 قاشق غذاخوری زرشک 1 قاشق غذاخوری کشمش                 1 قاشق غذاخوری آبلیموی بقاء به مقدار لازم سبزیجات معطر 250 گرم سبزیجات محلی مازندران 250 گرم     طرز تهیه مرغ شکم پر   لازم زم به ذکر می باشد که سبزیجات معطر شامل ،  گشنیز،  جعفری،  تره و سیر سبز می باشد که مقدار گشنیز و تره بیشتر از همه و نعنا و سیر سبز کمترینه و همچنین سبزیجات محلی مازندران نیز شامل : سرسم ( معادل فارسی سوسن عنبره) ، اوجی (پونه وحشی که در کنار رودخانه می روید)،زولنگ (معادل فارسی شش شاخ یا چوچاق) ، و اناریجه ( معادل فارسی دینارویه) می باشد . همانطور که همه ما می دانیم غذاهایی که در استان مازندران به صورت محلی پخت می شود یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها در بین شهر های کشور می باشد .   یکی از این غذای های خوشمزه و محبوب مرغ است که به صورت شکم پر تهیه شده باشد و اصطلاحاً به آن مرغِ شکم پر می گویند . در طرز تهیه این غذای خوشمزه در مرحله اول مرغ را به خوبی تمیز می کنیم و سپس آن را به خوبی می شوییم و با مقداری ادویه (نمک ، فلفل ، آب لیمو ترش و زعفران) آن را مزه دار می کنیم و به مدت دو ساعت اجازه می دهیم تا بماند . ماهیتابه را بر می داریم و درون آن مقداری روغن میریزیم و پیاز و سیر را که خرد کرده ایم درون روغن تفت می دهیم تا به خوبی نرم شوند .     در مرحله بعد باید سبزی معطر را به مواد اضافه کنید و آن را به خوبی تفت دهید تا سبزی سرخ شود و سپس رب انار ، رب گوجه فرنگی ، زعفران دم کرده ، زرشک و گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید و مقداری تقت دهید و سپس از روی حرارت بردارید ، سپس باید موادی که آماه کرده اید را درون شکم مرغ قرار دهید و به خوبی به وسیله دست تان آن را پخش نمایید تا حدی که تمام سطح داخلی مرغ به موادی که آماده کرده اید آغشته شود .   در مرحله بعد باید به وسیله نخ کوک یا هرنوع نخ ضخیم دیگری که در منزل دارید مرغ را جمع کنید ؛ برای اینکار باید ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و نخ را زیر استخوان سینه مرغ بپیچانید و بعد از آن دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ بکشید و ۲ مرتبه بچرخانید و گره بزنید . در این زمان نخ را بکشید تا مرغ به خوبی جمع شود . نخ هایی که اضاف آماده است را با قیچی بچینید .     حالا باید کره را به خوبی آب کرده و بعد به وسیله دست تان تمام سطح بیرونی مرغ را با کره آب شده بمالید . به یاد داشته باشید برای آبدار ماندن مرغ میتوانید زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز با کره به خوبی ماساژ دهید.در مرحله بعد و پس از اینکه مرغ تان آماده شد ، آن را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و ۲ لیوان آب داخل ظرف پیرکس یا سینی فر که آماده کرده اید بریزید .   در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید زیر مرغ را به وسیله سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و غیره به جای آب پر نمایید .در مرحله بعد و آخرین مرحله باید مرغ را درون فر قرار دهید و با فر را با دمای 180 رجه سانتی گراد روشن نمایید و بگذارید به مدت یک ساعت مرغ درون فر بماند تا به خوبی پخته و روی آن طلایی و خوش رنگ شود . بعد از گذشت این زمان نخ های اطراف مرغ را جدا نمایید و مرغ را درون ظرف بکشید و آن را سرو نمایید.   طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی , آموزش مرغ شکم پر خوشمزه شمالی