counter create hit

مطالب مرتبط:
دستور پخت ماهی ادویه دار با پوره ذرت

دستور پخت ماهی ادویه دار با پوره ذرت

دستور پخت ماهی ادویه دار با پوره ذرت -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: ...

آشپزی رنگی – لیموناد هویج

آشپزی رنگی – لیموناد هویج

بیاین همه یه لحظه به ویتامین های پرتقال فکر کنیم، یا مثلا به آنتی اکسیدان های لیمو، یا حتی اثر فوق العاده ی هویج رو سلامت بینایی. حالا همه ی این خواص عالی رو بریزین تو یه لیوان و یک لیموناد هویج بنوشین ...

دستمال سفره و زیربشقابی قرمز و سفید

دستمال سفره و زیربشقابی قرمز و سفید

دستمال سفره و زیربشقابی قرمز و سفید -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: دستمال ...

ژله دو رنگ در قالب

ژله دو رنگ در قالب

ژله دو رنگ در قالب -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: ...

ژله توت فرنگی ژاپنی

ژله توت فرنگی ژاپنی

ژله توت فرنگی ژاپنی - آشپزی آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی آشپزی - غذاهای ژاپنی - ژله توت ف ...

خوراک سوسیس و نخود اسپانیایی

خوراک سوسی و نخود غذایی ساده و خوشمزه از اسپانیا است. می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید. اما اگر از نخود استفاده می کنید بهتر است از روز قبل بگذارید خیس بخورد. مواد لازم خوراک سوسیس و نخود سالسای گوجه فرنگی 600 میلی لیتر کنسرو نخود 400 گرم ژامبون 2 ...

پیتزا با نان پیتا؛ پیتزای فوری و بدون دردسر

پیتزا با نان پیتا؛ پیتزای فوری و بدون دردسر

وب سایت دونفره: پیتزا رو همه دوست دارن مخصوصا بچه ها، منم در این مطلب میخوام یه پیتزای فوری، سریع و آسون رو بهتون یاد بدم که دیگه از این به بعد هر وقت خودتون یا بچه های گلتون هوسش رو کردین بدون دردسر و با هر چیزی که تو خونه دارین درستش کنین. من این پیتزارو با ...

فست فود ها با بدن ما چه می کنند!

خبرگزاری مهر: محققان آلمانی متوجه شده اند عکس العمل سامانه امنیت بدن نسبت به فست فود، شبیه عکس العمل به عفونت هاست. علاوه بر این حتی بعد از عوض شدن رژیم غذایی بعضی از تاثیرات مخرب آن به صورت کامل در بدن از بین نمی رود. مطالعه جدید محققان دانشگاه بن ...

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری خواص باقالی ...

آموزش پخت کراستینی گوجه فرنگی

آموزش پخت کراستینی گوجه فرنگی

2 نفر (مقدار سرو: 2 تکه نان و حدود 3/1 فنجان مخلوط گوجه فرنگی) گوجه فرنگی آلویی معمولا دارای طعم بهتری ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

طرز تهیه نافله خوزستانی مرحله به مرحله

طرز تهیه نافله خوزستانی مرحله به مرحله

به نظر من یکی از لذت های آشپزی امتحان کردن غذاهای نو و طعم ها و مزه های جدیده و از اونجایی که در ایران هم تنوع غذایی زیادی وجود داره و هر شهر یا استانی غذاهای مخصوص و لذیذ خودش رو داره میتونیم با تست کردن این غذاهای محلی با کلی مزه جدید آشنا بشیم یک ...

فیلم: ۶ نوع اسنک با میوه های سوخاری

فیلم: ۶ نوع اسنک با میوه های سوخاری

برترین ها: این میوه های سوخاری یک نوع دسر جدید و خوشمزه است که حتما از آنها لذت خواهید برد.   [iframe]    در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی

طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی

ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.مواد لازم: روغن نارگیل: یک دوم پیمانه شکر: یک چهارم پیمانه شکر قهوه ا ...

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر مرغ شکم پر طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی آمو ...

فواید انواع چای را بشناسید

فواید انواع چای را بشناسید

آشنایی با انواع چای, فواید انواع چای, خاصیت چای آشنایی با انواع چای, فواید انواع چایدر این مطلب از ابرتازه ها درباره فواید انواع چای توضیحاتی را ...

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید. نوشته کاسرول کوفته مرغ با سس میگو اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

شرح مورس پولو

دستور پخت مرصع پلو

برنج . قبل از اینکه شما بروید. مرغ زمان T.جدول و پوست کاملا. با آب و پیاز بپزید. این گزارش به عنوانایران: گوشت مرغ پس از پخت و پز و تکه تکه. طبخ برنج را در یک قابلمه پر از آب روی آتش گذشتهاولب به لب, s,بدون,s نفت ، پس از جوش آب در کنار برنج در آن است. ریخته و به موقع آن را آبکش کنید. زرشک را با کمی روغن دو قاشق آب و کمی زعفران مقداری تفت دهید. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت دهید. خلال هویج را بعد از تفت با شکر وآب لیمو بپزید.بعد از طبخ برنج آن را در یک ظرف بکشید و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده اید را روی آن بریزید و به همین صورت یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده را بریزید. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن ندارد.