counter create hit

مطالب مرتبط:
فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

ماهی هامور کبابی

ماهی هامور کبابی

دستوری از مجله هنر آشپزی 159 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه) طرز تهیه ماهی هامور کباب با برنج باسماتی تند : ابتدا ماهی ها را به تکه های مکعبی برش بزنید. در کاسه ای تمام مواد م ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز

کوکی گردو و کشمش؛ شیرینی پرمغز

ماهنامه کیک و شیرینی: این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید. مواد لازم: گردو (خردشده): 2 پیمانه کشمش: یک دوم پیمانه کره (به دمای محیط رسیده): 225 گرم ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

دستور تهیه قطاب خانگی شیرینی عید نوروز   ایام ...

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

ماهنامه سفره ایرانی: با این پیتزا رنگین کمانی از مزه ها را نوش جان کنید. مواد لازم خمیر: ...

طرز تهیه کوکو سبزی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی مرحله به مرحله

اگه سبزی کوکوی  آماده و خورد کرده داشته باشیم میشه گفت که کوکو سبزی جز آسون ترین کوکوهاست و خیلی خیلی سریع و بی دردسر حاضر میشه و طعم و مزه اش رو هم که دیگه نگم براتون حرف نداره ... کوکو سبزی به شکل های مختلفی تهیه میشه گاهی داخلش از گردو و زرشک استفاده ...

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

هرچند بعضی ها خوردن بستنی را محدود به گرمای هوا کرده اند اما تجربه یک بستی خوشمزه در ...

شیرینی گل های مارمالادی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زرده تخ ...

شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی

در زمان خرید سیب، از سفت بودن آن اطمینان حاصل کنید. از خرید سیب هایی که چین و چروک دارند، خودداری کنید، زیرا این سیب ها بخش اعظم فواید و ارزش تغذیه ای خود را از دست داده اند. نوشته شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی اولین بار در آشپزی و شی ...

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

همبرگر یه غذای خوشمزه س که شاید چون جز غذاهای آماده محسوب میشه، بعضی از افراد ترجیح میدادن کمتر استفاده کنند. خب امروز برای این موضوع یه راه حل خوب داریم، دستور درست کردن یه همبرگر خونگی خوب رو براتون آوردیم! اینطو ...

سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزئین آن

سالاد شیرازی سنتی ترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.

برنج با توپ گوشت. Snon پست

فسنجان با کوفته قلقلی، فسنجون باگوشت

برنج وعده غذاییبسیار محبوب و دلچسب شمالی B می تواندنهد در اکثر مناطق ایران متفاوت آماده سازی است . برخی از snon با گوشت قرمز, حق, با , گوشت, مرغ , و غیره. دراین بخش از سایت AHAایران قصد شما از طریق تهیه snon با گوشت به دانشجو # . ما بهیچید.    Snon پست مناسب برای : 6 نفر زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت خورش فسنجان به شکل های مختلف درست. با گوشت و ... مرغ و مرغآبی و هر یک از آنها تشکر برای همان. این غذا در مدت 2 ساعت بود حاضر به خدمت برای 6 نفر خانه.مواد مورد نیاز: چگونه به آماده شدن:1. گوشت چرخ شده را با کمی نمک و زرد برج پیاز رنده شده و.... خمیر کوفته های کوچک سرب در روغن است. زمانی که گوشتکاملا سرخ شده است. گوشت را به سمت, به عنوان نشان داده شده است. 2. سپس مهرهچرخ کرده را کمی در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن یک درجه تیره شود. بعد روی آن 1 پیمانه آب می ریزیم و  می گذاریم بپزد و گردو کم کم از خود روغن پس دهد. 3. سپس رب انار را اضافه می کنیم. بعد از 40 دقیقه گوشت ها را به گردو اضافه می کنیم. سپس رب انار را داخل خورشت می ریزیم و می گذاریم با گوشت و گردو چند قل بزند. 4. بعد از 10 دقیقه کمی از آن می چشیم ،بنا به ذائقه خود، میزان ترشی آن را تنظیم می کنیم. اگر بیش از حد ترش بود، کمی شکر به آن اضافه می کنیم تا طعم آن مناسب شود. 5. سپس، مقداری زعفران و دارچین به خورشت اضافه می کنیم. اجازه می دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. 6. پس از جا افتادن و جمع شدن روغن روی ظرف خورش آن را با چلوی ساده آبکشی سرو می کنیم.نکته ها :** بعضی رب انار ها شیرین هستند و مزه شیرینی غذا به ذائقه شما و به طعم رب انار بستگی دارد . اگر انار شما خیلی غلیظ است کمتر بریزید .برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .** در ابتدای کار گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردو ها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد ؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردو است.